Instrukcije

INDIVIDUALNE INSTRUKCIJE ZA VOĐENJE JEDNOSTAVNOG KNJIGOVODSTVA U UDRUZI

Od 1.1.2015. godine sve udruge dužne su predavati financijske izvještaje koji se javno objavljuju. Stoga je potrebno ukoliko ste dosad vodili jednostavno knjigovodstvo pripremiti se za nova pravila i uredno i kontinuirano voditi knjige u skladu sa zakonomima, pravilnicima i na kraju godine znati popuniti financijski izvještaj.

Ukoliko ste zainteresirani za samostalno vođenje jednostavnog knjigovodstva u udruzi obratite nam se s povjerenjem na sljedeće kontakte:

Kontakt forma http://www.cerno-zagreb.hr/kontakt
E-mail: prirucnik@cerno-zagreb.hr
Mob. 095 909 4425

INDIVIDUALNE INSTRUKCIJE ZA SAMOSTALNO VOĐENJE DVOJNOG KNJIGOVODSTVA U UDRUZI

Vođenje računovodstva u udruzi ima puno prednosti, a glavne se očituju u kontinuiranom i svakodnevnom praćenju financijskih poslova udruge. Ukoliko imate osobu koja već obavlja dio knjigovodstvenih poslova (blagajna, URA, IRA,…) tada bi odluka o samostalnom vođenju računovodstvenih poslova u udruzi bila prava odluka za uspješnije buduće poslovanje. Nakon preuzimanja vođenja svih računovodstvenih poslova unutar udruge naši stručnjaci će Vam pružiti koordinaciju i praćenje izvršenja poslova godinu dana nakon edukacije.

Ukoliko ste zainteresirani za samostalno vođenje računovodstva u udruzi obratite nam se s povjerenjem jer ćemo svakako prije donošenja Vaše konačne odluke napraviti analizu isplativosti takve odluke.

Obratite nam se s povjerenjem na sljedeće kontakte:

Kontakt forma http://www.cerno-zagreb.hr/kontakt
E-mail: prirucnik@cerno-zagreb.hr

Mob. 095 909 4425

OSTALE EDUKATIVNE USLUGE NA RADNOM MJESTU

Ukoliko imate potrebu za određenim područjem edukacije za vas i vaše djelatnike slobodno nam se obratite s vašim željama pa ćemo razmotriti mogućnosti organizacije, provedbe i cijene tražene edukacije.

Obratite nam se s povjerenjem na sljedeće kontakte:

Kontakt forma: http://www.cerno-zagreb.hr/kontakt
E-mail: prirucnik@cerno-zagreb.hr